вторник, 3 януари 2012 г.

Често задавани въпроси

Реших да отговоря на най - често задаваните въпроси, които получавам.

1. Как да се свържа с администратор?
Чрез мейла на групата: usmihnata_uspeshna_udivitelna@abv.bg

2. Колко администратора има групата?
Един. Моя милост. :)

3. Търсите ли администратори?
Отговорът е не.

4. Разменяте ли реклами с други групи?
Не. Това е политиката на групата. Вярвам, че всяка група трябва да бъде харесвана, защото има какво да предложи на своите читатели и посетители, а не защото е постоянно натрапвана по всевъзможни начини.

5. Ако участвам в някакъв конкурс, ще ми помогнете ли да го спечеля?
Ако не става въпрос за конкурс, който би прославил цяла България, отговорът е не. Защото всеки участва във всевъзможни игри и конкурси. Ако пусна линк за подкрепа на някой в даден конкурс, трябва да направя същото и за всички останали, участващи в различни конкурси. А следствето от подобно нещо, би било, че стената на групата би заприличала на вестник с обяви. На кой би му било приятно да посещава такава страница? Не и на мен.

6. Какъв е недостатъкът на групата?
Аз лично виждам два такива. Когато съм заета, болна, имам нужда от офлайн-ден, активността в групата пада до нулата. Въпреки това, смятам, че фактът, че администратор е само един единствен човек, помага за нейната идентичност. Вторият недостатък...дори, не бих го нарекла така, но! Много от групите имат предимството да се развиват по - бързо, защото са насочени и към двата пола, докато "Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!" има за целева група само женската част от аудиторията във Фейсбук.

7. Kaкво е предимството ви пред другите групи?
Фактът, че не взаимствам и не плагиатствам от другите. Не следя други групи, а основната причина е, че не искам да се повлиявам от това какво те правят умишлено или несъзнателно. Разбира се, понякога виждам какво има на общата ми стена, но не следя другите. Смея да твърдя, че нашата група е една от най - положителните и добронамерени групи, в която човек може да загърби за миг сивото ежедневие и да се потопи в една приятна, разведряваща атмосфера, където свободно можеш да изразиш мнението си, без да бъдеш нападнат или осмиван. Където цари една приятна, приятелска обстановка, в която всеки е еднакво важен и значим.

8. Мога ли да помогна за развитието на страницата?
Разбира се. Ако имаш свои авторски мисли или си намерил интересни цитати, ако искаш да помогнеш с обогатяването на фотоалбумите ни, или да ни красиш като "снимка на профила", изпращай материалите на мейла ни.

9. Как рекламирате и разпространявате групата си?
Никак. Вярвам, че най -добрата реклама е от "стена на стена". Когато споделяте бележките, снимките, статусите по стените си, приятелите ви ги виждат! А това е най - хубавата и качествена реклама, защото знам, че някой се е присъединил към групата, защото наистина му харесва и му е интересно, а не защото постоянно я напрапвам по различни начини.

10. Продава ли се групата?
Досега съм получавала над 20 предложения. Да, броила съм ги. :D Нито едно от тях не е такова, на което да не мога да откажа. Към днешна дата страницата не се продава. Вложила съм твърде много време, любов, всеотдайност и енергия, за да се откажа от нея просто така.

Това беше от мен, засега! Мисля, че не съм пропуснала някой важен въпрос, но ако все пак има такъв, чувствайте се свободни да го зададете! :)
Целувки!

0 коментара:

Публикуване на коментар