четвъртък, 12 януари 2012 г.

Победителките в играта на Аз съм усмихната, успешна, удивителна и Papa J!

Eто и имената и наградите на трите късметлийки, в играта на Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?! и http://papa-jewelry.com/ :

Димана Тодорова спечели:

Нора Павлова спечели:


Краси Георгиева спечели:


ЧЕСТИТО!

Отделно искам да благодаря на нашите спонсори от: http://papa-jewelry.com за осигурените награди и на всички, които се включихте в играта! Благодарим ви за проявеният интерес!

п.с. С печелившите ще се свържа чрез ФБ, но тъй като на 2 от вас е забранено изпращането на лични съобщения от "не-приятели", ще ви помоля да приемете поканата ми за приятелство от името на Теодора Иванова(моя милост).

неделя, 8 януари 2012 г.

Нови правила за профилна снимка на групата!

Идеята за профилните снимки е може би тази, с която най - много се гордея по отношение на групата. Защото всяка от вас може и е успешна и удивителна, не по - малко от някоя актриса или певица. Но не всички мечтаем и можем да сме под блясъка на прожекторите. Ето защо исках да дам шанса на всички момичета, които вярват в себе си и качествата си да ни красат групата.
Какво се получава обаче. Получавам снимки, които са под всякаква критика. Такива, които са копия на вече качени снимки. С размазано и много лошо качество. С правописни грешки в името. С надпис "Аз съм усмихната"...а усмивка липсва.
Да, всеки има правото да ни краси но и всички останали последователи имат правото да получават най - доброто.
Нали сме усмихнати, успешни, удивителни?! Нека го докажем тогава.
Държа да подчертая, че всички, изпратили снимките си до 7.01.12 г. се оценяват по старите правила.
Всички новопостъпили снимки за участие от днес нататък(8.01.12 г.) се оценяват по следните правила:

1. Снимката трябва да е оригинална и различна. Всякакви опити да се копират някои от предишните участнички ще бъдат дисквалифицирани. Групата ни е за удивителни същества. Не за клонинги.

2. Името на групата не трябва да е добавяно допълнително към снимката по какъвто и да е начин с програма за обработка на снимки.

3. УСМИВКА! Снимки без усмивки, не се приемат, освен ако не са много арт, както имахме една такава с обувката на висок ток! :)

4. Качеството на снимката трябва да е добро. Името на групата да се чете и да е правилно написана! Не 'яжте' запетаи!

5. Полуголите снимки можете да запазите за архива си. Все пак в групата влизат и лица под 18 години.

6. Колажи с изрязани букви от вестник или само лист с текст, не се приемат. Това е инициатива за ЛИЦЕ на групата! ;)

7. Снимки, направени на монитора на компютъра ви с ваши стари снимки и залепени бележки по тях, няма да се приемат. Снимката трябва да е направена специално за групата.

8. Бъдете оригинални. Снимайте се извън рамките на дома ви. Или заедно с приятелка. Направете снимка със "сценарий". Маскирайте се като дама от 60-те години на миналият век...или каквото и да е. Снимайте майките си. Те не са ли достатъчно успешни, за това, че са ви отгледали?! :)

9. Снимки, отговарящи на условията, можете да изпратите на мейла на групaта: usmihnata_uspeshna_udivitelna@abv.bg

10. Само снимки, отговарящи на условията ще бъдат качени!

Съжалявам, ако на някой правилата му се виждат сурови. Но са изпълними. И много от момичета са го доказвали, още преди те да бъдат въведени!
Приемете ги като предизвикателство. Амбицирайте се! Бъдете малко самокритични. Дайте най - доброто от себе си. Докажете колко сте удивителни!
И не забравяйте, групата и последователите й заслужават възможно най - доброто! Опитайте се да им го предложите!


Целувки!
снимка: Модел: Стела Аргирова, а фотографът е Михаела Христова

вторник, 3 януари 2012 г.

Често задавани въпроси

Реших да отговоря на най - често задаваните въпроси, които получавам.

1. Как да се свържа с администратор?
Чрез мейла на групата: usmihnata_uspeshna_udivitelna@abv.bg

2. Колко администратора има групата?
Един. Моя милост. :)

3. Търсите ли администратори?
Отговорът е не.

4. Разменяте ли реклами с други групи?
Не. Това е политиката на групата. Вярвам, че всяка група трябва да бъде харесвана, защото има какво да предложи на своите читатели и посетители, а не защото е постоянно натрапвана по всевъзможни начини.

5. Ако участвам в някакъв конкурс, ще ми помогнете ли да го спечеля?
Ако не става въпрос за конкурс, който би прославил цяла България, отговорът е не. Защото всеки участва във всевъзможни игри и конкурси. Ако пусна линк за подкрепа на някой в даден конкурс, трябва да направя същото и за всички останали, участващи в различни конкурси. А следствето от подобно нещо, би било, че стената на групата би заприличала на вестник с обяви. На кой би му било приятно да посещава такава страница? Не и на мен.

6. Какъв е недостатъкът на групата?
Аз лично виждам два такива. Когато съм заета, болна, имам нужда от офлайн-ден, активността в групата пада до нулата. Въпреки това, смятам, че фактът, че администратор е само един единствен човек, помага за нейната идентичност. Вторият недостатък...дори, не бих го нарекла така, но! Много от групите имат предимството да се развиват по - бързо, защото са насочени и към двата пола, докато "Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!" има за целева група само женската част от аудиторията във Фейсбук.

7. Kaкво е предимството ви пред другите групи?
Фактът, че не взаимствам и не плагиатствам от другите. Не следя други групи, а основната причина е, че не искам да се повлиявам от това какво те правят умишлено или несъзнателно. Разбира се, понякога виждам какво има на общата ми стена, но не следя другите. Смея да твърдя, че нашата група е една от най - положителните и добронамерени групи, в която човек може да загърби за миг сивото ежедневие и да се потопи в една приятна, разведряваща атмосфера, където свободно можеш да изразиш мнението си, без да бъдеш нападнат или осмиван. Където цари една приятна, приятелска обстановка, в която всеки е еднакво важен и значим.

8. Мога ли да помогна за развитието на страницата?
Разбира се. Ако имаш свои авторски мисли или си намерил интересни цитати, ако искаш да помогнеш с обогатяването на фотоалбумите ни, или да ни красиш като "снимка на профила", изпращай материалите на мейла ни.

9. Как рекламирате и разпространявате групата си?
Никак. Вярвам, че най -добрата реклама е от "стена на стена". Когато споделяте бележките, снимките, статусите по стените си, приятелите ви ги виждат! А това е най - хубавата и качествена реклама, защото знам, че някой се е присъединил към групата, защото наистина му харесва и му е интересно, а не защото постоянно я напрапвам по различни начини.

10. Продава ли се групата?
Досега съм получавала над 20 предложения. Да, броила съм ги. :D Нито едно от тях не е такова, на което да не мога да откажа. Към днешна дата страницата не се продава. Вложила съм твърде много време, любов, всеотдайност и енергия, за да се откажа от нея просто така.

Това беше от мен, засега! Мисля, че не съм пропуснала някой важен въпрос, но ако все пак има такъв, чувствайте се свободни да го зададете! :)
Целувки!